Foto: Caroline Blumberg
 Foto: Caroline Blumberg

Kiese Thelins tränare: "Inte lätt för honom"

Publicerad

ABU DHABI. Isaac Kiese Thelin har det fortsatt tufft i Bordeaux.

Skadeproblemen gör att han är fortsatt utanför truppen.

- Alla vet vilket potential han har, men han besväras av skadan sedan i april förra året och då är det inte lätt för honom, säger tränaren Willy Sagnol till Bordeauxs egna hemsida.

Isaac Kiese Thelin såldes för omkring 40 miljoner till franska Bordeaux efter en succésäsong i Malmö FF.

Han debuterade för A-landslaget och var också en nyckelspelare under U21-EM där Sverige som bekant tog guld.

Men under EM i Prag hade anfallaren stora skadeproblem. Han berättade om skadebekymren under mästerskapet och att det var en skada på hälen som så när satte stopp för spel i både seminfinalen och finalen.

"Är inte lätt för honom"

Tiden i Bordeaux har heller inte blivit som spelaren tänkt sig och han har haft svårt att motsvara de högt ställda förväntningarna.

Tränaren Willy Sagnol, som handplockade Kiese Thelin från MFF, avslöjar nu för Bordeauxs egna hemsida att hälskadan har bekymrat spelaren sedan i april.

- När det gäller Isaac är det inte lätt för honom. Han besväras sedan i april förra året av en hälskada.

- Det har varit svårt att få bukt med skadan och när Isaac har spelat har han hämmats av skadan.

- Förhoppningsvis är han fri från smärtorna snart och kan visa den potential han har.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: