ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

"Ett cirkusnummer som är obegripligt"

ANNONS:
Läs mer

Återigen fick Sveriges Radios rutinerade fotbollsduo Lasse Granqvist och Ralf Edström kommentera ett klassiskt fotbollsmål.

- Herrejösses, han gör en volleybicykleta, skrek Lasse Granqvist i radion från nyinvigda Friends Arena.

Radiosportens Lasse Granqvist och Ralf Edström levererade ett klassiskt målreferat när Rasmus Elm tryckte in 4-4 mot Tyskland på övertid i VM-kvalet i oktober.

När landslaget invigde Friends Arena var det dags igen. Denna gång fick Sveriges världsstjärna Zlatan Ibrahimovic all uppmärksamhet själv.

Ralf Edström: Herre min skapare!

Lasse Granqvist: - Herrejösses, han gör en volleybicycleta. Ett cirkusnummer och ett artisteri som är fullständigt obegripligt. FULLSTÄNDIGT OBEGRIPLIGT!

Ralf: Fantastiskt !

Lasse: Han gör ett mål, Ralf, för 4-2 till Sverige. Sitt fjärde mål i matchen. Som är den här arenans häftigaste för i dag så klart, men även för många, många, många år framöver.

Lasse: Vilket mål. Vilket mål.

Ralf: Helt underbart.

Sverige vann matchen med 4-2 mot ett England som länge ledde matchen med 2-1. Lyssna på Radiosportens alla Sveriges målreferat här.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: