ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Erik Hamrén tände till i intervjun efter matchen.
Erik Hamrén tände till i intervjun efter matchen.

Ekwall: "Jag är väldigt besviken på Hamrén"

ANNONS:
Läs mer

Trots 4–2-seger mot England och fyra mål av Zlatan Ibrahimovic var det inte en jublande glad Erik Hamrén som mötte TV4:s Patrick Ekwall efter matchen.

Hamrén reagerade starkt på en av Ekwalls frågor.

– Han blev ju skogstokig. Jag är väldigt besviken på hans reaktion, säger Patrick Ekwall till SportExpressen.se.

Snacka om supersuccé.

Zlatan Ibrahimovic frälste Sverige i premiären på Friends arena och gjorde fyra mål i 4–2-segern mot England.

Men det var knappast en jublande förbundskapten som TV4:s Patrick Ekwall träffade efter matchen.

När Ekwall frågade Erik Hamrén om hur mycket han kände att 4–2-segern var ett verk av laget och hur mycket han kände att det var ett verk av Zlatan Ibrahimovic så tappade förbundskaptenen humöret.

– Det är löjligt att hålla på med det. I ett lag är det elva spelare som jobbar hårt för varandra. En spelare kan inte göra någonting, men han är en världsspelare och det visar han i dag med fyra mål. Men han kan inte göra det ensam, sa Hamrén till TV4.

"Riktigt dålig respekt"

Ekwall svarade då "Det är nästan så att vi tror det." - något som inte uppskattades av Hamrén.

– Okej, det är dålig respekt mot de andra där ute på planen. Det är riktigt dålig respekt mot de andra som jobbar där ute. Det är världsklass, men de andra gör ett jävla jobb också, sa han till TV4.

"Väldigt besviken"

Efteråt är Patrick Ekwall helt oförstående till Erik Hamréns utbrott.

– Han blev ju skogstokig. Jag är väldigt besviken på hans reaktion, att han reagerade så, säger han till SportExpressen.se.

– Utifrån att alla som såg den matchen, här, på tv och i hela världen, kände att det var en stor föreställning av en av världens bästa fotbollsspelare. Det behöver inte betyda att det är någon "disrespect" mot någon annan spelare, absolut inte. Jag ville bara ge honom möjligheten att hylla. Nej, jag måste säga att jag är otroligt besviken på hans reaktion. Jag har svårt att förstå varför den kom på det viset.

Du är kanske den person som intervjuar honom mest. Kan du förstå varför han reagerar så?

– Nej, vi har inte haft några problem. Jag har inte något problem med någon. Nej, jag är väldigt besviken, säger Patrick Ekwall.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: