ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Marcus Ericsson
Foto: Marcus Ericsson

"Jag skulle ha suttit mitt emot honom..."

ANNONS:
Läs mer

Jörgen Eriksson, vice ordförande i Svenska fotbollförbundet, skulle ha suttit mittemot Kentaros vd Philippe Huber under Fotbollsgalan i går.

Men Hubers stol stod tom.

– Om han inte tycker att det är fint nog att sitta där så får det stå för honom, säger Jörgen Eriksson till SportExpressen.se.

Philippe Huber är vd för Kentaro, som har investerat flera miljarder i svensk fotboll. Bland annat har företaget legat bakom att landslagen från Brasilien, Argentina och England kommit till Sverige för att spela.

"Jag såg honom inte alls"

Det borde ha varit tillräckligt skäl för att Huber skulle ha förärats en plats vid honnörsbordet under Fotbollsgalan i går, tyckte vd:n själv. När han fick nöja sig med Svenska fotbollförbundets honnörsbord nummer 2 lämnade han galan innan den ens hade startat.

- Jag såg honom inte alls och jag kom dit vid halv sex ungefär, säger Jörgen Eriksson, Svenska fotbollförbundets vice ordförande, som skulle ha varit Hubers bordsgranne.

Huber säger i dagens SPORT-Expressen att han blev förbannad för att han kom till galan för att träffa ”de som jag gör affärer med”. Något som förvånar Jörgen Eriksson.

Skulle ha suttit mitt emot honom

- Jag skulle ha suttit mitt emot honom, som vice ordförande i Svenska fotbollförbundet. Och vi var dessutom en del styrelseledamöter och TV4-representanter där.

- Man kan väl säga så här, fotbollförbundet och Kentaro har otroligt många affärer ihop. Sedan om han tycker att det inte är fint nog med en vice ordförande och styrelseledamöter samt TV4-representanter, då får det stå för honom.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: