ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Carl Sandin
Foto: Carl Sandin

Förra Blågultkaptenen tillbaka efter skadan

ANNONS:

STOCKHOLM. Den förre svenska landslagskaptenen Charlotte Rohlins OS-drömmar krossades i maj förra året. Den 32-årige backveteranen missade fotbollsturneringen och större delen av den damallsvenska säsongen på grund av en korsbandsskada.

I en intervju med svenskfotboll.se berättar Rohlin att hon nu är tillbaka i träning med sin klubb Linköping och att hon siktar på hemma-EM i sommar.

– Det går framåt. Jag ska börja träna med laget i dag. Jag får vara med i passningsövningar. Jag ska köra egen träning med boll på planen. Spel och närkamper får vänta ett tag. Det känns helt okej, säger hon till hemsidan.

"Häftigt med EM"

Om EM som bland annat spelas i hennes hemstad Linköping säger hon:

– Det kommer att bli häftigt och jag kommer självklart att kämpa för att få vara med.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: