ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Svenska fansen: "Var rätt att peta Svensson"

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre

Markus Rosenberg på topp, Ola Toivonen på mittfältet och Anders Svensson på bänken – så väljer Erik Hamrén att formera startelvan mot Ukraina. Det är helt rätt enligt läsarna på FotbollsExpressen.se.

"Helt rätt att bänka Anders Svensson", skriver läsaren Christoffer Wikmark.

Anders Svensson är den i EM-truppen som har spelat flest landskamper. Den rutinerade Elfsborgsmittfältaren gör sitt femte stora mästerskap, men årets EM får han inleda från bänken. Läsarna på FotbollsExpressen.se tycker att Erik Hamrén gör rätt som petar 35-åringen.

"Känns väntat"

" Anders Svenssons match mot Serbien fällde honom. Det blev allt för tydligt att han inte längre hänger med i det internationella tempot" skriver signaturen Filosofen.

Även läsaren Totte Eriksson tycker att det är rätt att Anders Svensson inte får spela från start.

"Det är dags att byta ut Svensson, det känns väntat."

Delade meningar om Rosenberg

Att det blir Markus Rosenberg som tar platsen på topp när Johan Elmander ännu inte är redo för spel tycker fansen däremot inte lika bra om.

- Att starta med Rosenberg i ett EM-slutspel ... Jag vet inte. Men egentligen spelar det inte någon roll, det gäller bara att Zlatan är så bra han kan vara, säger Viktor Hofberg, en supporter som FotbollsExpressen.se träffar utanför Camp Sweden.

Men det finns också fans som stöder uttagningen av Markus Rosenberg.

"Till alla som gnäller på Rosenberg . Vänta gärna tills matchen är slut och hjälp laget framåt under matchen.", skriver signaturen Kalle.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: