ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

"Bjärreds" kritik - mot Erik Hamréns ledarstil

ANNONS:
Läs mer

Erik Hamrén har inte haft någon tydlig startelva de senaste matcherna. Det kritiseras nu av tidigare landslagsspelaren Patrik "Bjärred" Andersson.

– Jag tycker att man måste förmedla en tydlighet mot gruppen, säger han till FotbollsExpressen.se.

Patrik "Bjärred" Andersson har spelat två EM och två VM. Han var med i VM-laget som tog brons i USA 1994. I dag gästade han programmet "Kiev Direkt" på FotbollsExpressen.se och pratade bland annat om att förbundskaptenen Erik Hamrén inte har haft någon tydlig startelva.

– Vi vet alla att kontinuitet är grymt viktigt. Jag tycker att man måste förmedla en tydlighet mot gruppen, framför allt bygga ett förtroende i gruppen att vi har en startelva, elva man, att alla vet förutsättningarna. Nu är det som alla går och väntar, säger Patrik "Bjärred" Andersson.

Det kändes som att det blev en total förvirring efter första matchen. Hamrén är kritisk till att spelarna inte kommer och möter och vågar mer, medan spelarna säger att de skulle slå långbollar om de var pressade. Det kändes som att kommunikationen inte var den bästa?

– Det är Hamréns uppgift att förmedla det.

Är det lite att han blir avslöjad att han är nybörjare på den här nivån?

– Vi har ju ett team. Allbäck har rutin i massa, så det tror jag inte.

Den tidigare landslagsbacken tror inte att Sverige kommer uppträda lika förvirrat i matchen mot England.

– Vi vet vad vi möter. Jag hade en dålig upplevelse i Belgien, första matchen. Man får dra lärdom och jag är övertygad om att vi kommer se ett helt annat Sverige i morgon kväll.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: