ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

"Bettar inte 10 000 på att Polen går vidare"

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre

I kväll ska värdnationen Polen öppna EM mot Grekland.

Men svensk-polska nöjesprofilen Dominika Peczynski tror inte att hemmalaget får smälla av sina segerfyrverkerier efter premiärmatchen.

– Det känns som en typisk kryssmatch, säger Peczynski till FotbollsExpressen.se.

Dominika Peczynski kom till Sverige från Polen när hon var sju år gammal.

Hon fick sitt publika genombrott som sångerska i bandet Army of Lovers tillsammans med bland andra Camilla Henemark och Alexander Bard.

"Typisk kryssmatch"

Klockan 18.00 i kväll ska hennes modernation Polen kicka i gång EM på Naradowy-stadion i Warsawa.

För motståndet står mästarna från 2004 – Grekland. Peczynski säger att hon vill tro på seger för värdnationen – men att det kommer att bli tufft mot grekerna, som Fifa rankar som världens 14:e bästa landslag.

– Det känns som en typisk kryssmatch. Samtidigt kommer de att ha ett fantastiskt publikstöd där nere, folk kommer väl att vara som galna, så Polen kanske kan vinna ändå", säger Peczynski till FotbollsExpressen.se.

"Vågar inte betta"

Däremot tror inte Peczynski att Polen har någon större chans att ta sig vidare från sin grupp, som utöver Grekland också innehåller Tjeckien och Ryssland:

– Jag skulle inte direkt betta 10000 spänn på att de går vidare, om vi säger så, säger hon.

Hur stort är det för polackerna att få arrangera ett EM?

– De är jätteglada. Men ska jag vara helt ärligt är jag inte jätteinsatt. Fast det är alltid kul med sådana här stora event.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: