ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Det är väl tryckfel...

ANNONS:
FAKTA

Sveriges sexigaste tjejer enligt Cafés läsare
1) Emma Andersson, artist och programledare.
2) Helena Paparizou, artist.
3) Mona Johannesson, supermodell.
5) Marie Serneholt, artist och fotomodell.
Övriga sportprofiler på topp 20:
9) Karin Mattsson, ordförande i RF.
12) Jessica Almenäs, programledare i TV4.

Visa merVisa mindre
EM-hjälte i juni, tvåmålsskytt i går. Och nu är Anna Sjöström Sveriges fjärde sexigaste, enligt Café.
Det är smickrande, säger hon.
Umeåstjärnan placeras före mängder av modeller, tv-kändisar och artister. Det var typ en chock när jag fick veta. Han som ringde och berättade det för mig... Ja, jag visste inte vad jag skulle säga. Jag bara... va? Jag tyckte att det var nog chockerande i fjol när jag ens var med på listan. Jag tror jag var på 65:e plats, och nu förstår jag inte vad som hänt, det är väl något tryckfel eller så, säger Sjöström.

Vill inte ställa upp på naket

Men det är definitivt inget tryckfel. EM-hjälten från försommaren har charmerat hela Sverige. Både med sitt historiska klackmål och sitt leende. Ha ha, ja, det är väl skönt med lite naturliga tjejer på den där listan. Josefine Öqvist har tidigare fått titeln Sveriges sexigaste och ställde då upp på avklädda bilder för Slitz. Det kommer jag aldrig göra i alla fall, säger Anna Sjöström, som i går gjorde två av Umeås fyra mål när laget hakade på MFF i serieledningen.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: