Det är väl tryckfel...

Publicerad
Uppdaterad
EM-hjälte i juni, tvåmålsskytt i går. Och nu är Anna Sjöström Sveriges fjärde sexigaste, enligt Café.
Det är smickrande, säger hon.
Umeåstjärnan placeras före mängder av modeller, tv-kändisar och artister. Det var typ en chock när jag fick veta. Han som ringde och berättade det för mig... Ja, jag visste inte vad jag skulle säga. Jag bara... va? Jag tyckte att det var nog chockerande i fjol när jag ens var med på listan. Jag tror jag var på 65:e plats, och nu förstår jag inte vad som hänt, det är väl något tryckfel eller så, säger Sjöström.

Vill inte ställa upp på naket

Men det är definitivt inget tryckfel. EM-hjälten från försommaren har charmerat hela Sverige. Både med sitt historiska klackmål och sitt leende. Ha ha, ja, det är väl skönt med lite naturliga tjejer på den där listan. Josefine Öqvist har tidigare fått titeln Sveriges sexigaste och ställde då upp på avklädda bilder för Slitz. Det kommer jag aldrig göra i alla fall, säger Anna Sjöström, som i går gjorde två av Umeås fyra mål när laget hakade på MFF i serieledningen.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: