Foto: Frank Augstein
 Foto: Frank Augstein
Foto: Clive Rose
 Foto: Clive Rose

Hånfulla ramsan mot Zlatan under matchen

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic häcklades av Chelseas supportrar när CL-åttondelen började.

"Din näsa är offside", sjöng de bland annat.

Därefter tystade svensken snabbt Stamford Bridge då han snyggt spelade fram Adrien Rabiot till 1-0.

 

TIPS: Ladda ned SportExpressens nya app och få alla sportnyheter snabbast – här för iOS och här för Android.

Publiken på Stamford Bridge har inte glömt Zlatans kritik mot Chelsea-spelaren efter utvisningen i fjol.

Det visade tydligt när kvällens match mellan Chelsea och PSG blåstes igång.

Chelseas supportrar, som buade ut Zlatan så fort han fick bollen, var heller inte sena med att håna den svenske anfallaren.

"Din näsa är offside" sjöng det enligt AFP:s journalist på plats, Tom Williams.

Zlatan tystade fansen

Zlatan tystade dock Chelseas fans omgående. Hans fina framspelning till Adrien Rabiot bäddade för 1-0 - och en drömstart för PSG.

Chelsea kvitterade i den 27:e minuten då Diego Costa satte 1-1.

Zlatan gjorde sedan själv 2-1 till PSG i den andra halvleken.

Ett mål som med största sannolkhet tar PSG till kvartsfinal.

Zlatan höll sig påpassligt framme och tryckte in Angel dí Marias inlägg.

Paris vann det första mötet på Parc des Princes med 2-1.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida