Lisa Dahlkvist. Foto: Icon Sport
Lisa Dahlkvist. Foto: Icon Sport
Caroline Seger. Foto: Andre Ferreira
Caroline Seger. Foto: Andre Ferreira

Seger och Dahlkvist kammade noll i CL

Publicerad

PSG - med Caroline Seger och Lisa Dahlkvist i startelvan - dominerade totalt med Barcelona.

Men det franska stjärnlaget fick nöja sig med 0-0.

I den första kvartsfinalen i Champions League-spelet fick Lisa Dahlkvist och Caroline Seger chansen från start borta mot Barcelona.

Men det var inte riktigt Parislagets dag.

Matchen blev först uppskjuten då en katt på något sätt hade tagit sin in på planen och bestämt sig för att stanna där. Och när matchen väl kom i gång så ville det sig inte för PSG.

För trots att katten inte var svart så var det som att fru fortuna inte log mot det franska huvudstadslaget.

PSG sköt hela 12 skott jämfört med Barcelonas två, men väldigt få träffade mål. Skyttedrottningen Anja Mittag hade verkligen inte dagen och fick lämna planen efter 66 minuter. Caroline Seger spelade hela matchen medan Lisa Dahlkvist klev av precis i slutet av 0-0-matchen.

Ingen viktoria för något av lagen - men fördel för PSG spelmässigt.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: