ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Max Rossi
Foto: Max Rossi

Katastrofstart - men Tottenham reste sig

ANNONS:
Tottenham fick en mardrömsstart mot Inter.
Hemmalaget tog ledningen med 3-0 - efter mindre än en kvart.
Dessutom fick Tottenhams målvakt Heurelho Gomes rött kort efter att ha dragit ner Jonathan Biabiany.
Men Tottenham kom igen och reducerade till 4-3 genom ett hattrick av Gareth Bale.
Inter lade i högsta växeln direkt mot Tottenham. Redan i den andra spelminuten tog Inter ledningen med 1-0 genom Javier Zanetti. Några minuter senare kom nästa kalldusch för Tottenham. I den åttonde matchminuten kom Jonathan Biabiany fri med Tottenhams målvakt Heurelho Gomes, som rusade ut och drog ner Biabiany i straffområdet. Domaren valde då att peka på straffpunkten och gav dessutom Gomes rött kort. Tottenhams målvakt var givetvis inte särskilt nöjd med domslutet och vill först inte lämna planen. Men han ersattes till slut av Carlo Cudicini.

Två mål av Eto'o

Samuel Eto'o tog hand om straffen och satte säkert 2-0.
Några minuter senare, i den 14:e matchminuten, utökade Inter dessuton ledningen till 3-0 genom Dejan Stankovic.
Målfesten skulle fortsätta. I den 34:e matchminuten gjorde Eto'o sitt andra mål för kvällen, vilket betydde 4-0 för Inter. Det resultatet stod sig resten av halvleken. 
- I första halvlek spelade vi väldigt bra. Men i andra blev vi lite för avslappnade, säger Inter-tränaren Rafael Benitez.

Bale gjorde tre

I den andra halvleken reste sig nämligen Tottenham - och gjorde tre mål genom Gareth Bale. I den 51:a matchminuten reducerade han till 1-4. Sedan fick han in två fullträffar i matchens slutskede. Men matchen slutade med Inter-seger 4-3.
- Man spelar fem minuter, ligger under med 2-0, har fått målvakten utvisad och har 80 minuter kvar. I andra halvlek spelade vi mycket bättre. Vi var tappra, säger Tottenhams tränare Harry Redknapp.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: