Foto: Mike Hewitt
 Foto: Mike Hewitt
Foto: Yoan Valat / Epa / Tt
 Foto: Yoan Valat / Epa / Tt

Fabregas i bråk med Zlatan efter matchen

Publicerad

Zlatan Ibrahimovic blev inte bara målskytt i gårdagens match mot Chelsea.

Enligt spanska Sport hamnade svensken i konflikt med mittfältsstjärnan Cesc Fàbregas.

– Du snackar för mycket, ska Fàbregas ha sagt.

Zlatan Ibrahimovic var sannerligen i fokus när Paris Saint-Germain tog emot Chelsea på Parc des Princes i går. Han drog på sig ett gult kort redan i den 19:e minuten efter att ha stämplat John Obi Mikel.

Svensken brände därefter ett läge att göra mål när han nickade i marken, innan han fixade 1-0 på frispark.

Mikel fällde Lucas Moura strax utanför straffområdet och Zlatan Ibrahimovic tog hand om den efterföljande frisparken, och sköt den i mål - via just Mikel.

Zlatan Ibrahimovic och Cesc Fàbregas i bråk

1-0 till PSG och Zlatan hade i och med det gjort mål i tre raka Champions League-matcher. En bra revansch för svensken som blev utvisad i förra årets möte med Chelsea.

Han låg även bakom PSG:s 2-1-mål som gjordes av anfallspartnern Edinson Cavani.

Men det var inte bara Zlatans fötter som jobbade under gårdagen. Även hans tunga verkar ha fått sig ett träningspass.

Det rapporterar spanska Sport om i dag.

"Hamnade på tvären med varandra"

"Även om matchen mellan PSG och Chelsea verkar flyta på som normalt, så blev det bråk mellan två spelare som hamnade på tvären med varandra i Paris och som båda har spelat i FC Barcelona vid olika perioder, Zlatan Ibrahimovic och Cesc Fàbregas", skriver tidningen.

Enligt Sport, som refererar till spanska journalisten Susana Guasch, sökte Chelsea-mittfältaren Fàbregas upp Zlatan efter matchen och "krävde en förklaring".

– Du pratar för mycket i dag, ska Fàbregas ha sagt till Zlatan.

Zlatan nämnde inget om tvisten i sina intervjuer efter matchen.

– I dag gick det fantastiskt bra. Jag gjorde mitt jobb och så länge jag känner att jag gör mitt jobb bra så spelar det ingen roll vad andra säger, sa han i Viasats sändning.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida