ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Andreas Toll.
Andreas Toll.

Änglarna dömer ut ståplatsläktaren

ANNONS:
I kväll möter supporterklubbarna byggherren Higab för att diskutera ståplatsläktare på den nya fotbollsarenan.
Supporterklubben Änglarna har redan dömt ut kortsidans klacksektion i ett öppet brev.
Precis som den forna VM-arenan Ullevi planeras den nya arenan på Gamla Ullevi-området få en klackläkare i två etage. - Men enligt detaljplanen blir det en miniarena. åtta-nio rader på nedre sektionen är bara löjligt - alla kommer att ställa sig på det övre etaget, säger Änglarnas ordförande Andreas Toll.

"Lite B-standard"

Det blir över huvud taget lite "B-standard" över bygget, menar Änglarna. - Det kan inte vara acceptabelt att en arena som byggs på 2000-talet har en standard likställd med arenor som är 30-40 år gamla. Två privatpersoner har dessutom redan överklagat det faktum att parkeringsplatserna framför arenan försvinner, vilket ytterligare kan försena byggstarten.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: