ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Dusan Djuric kan bli lagkamrat med "Chippen" och Zetterberg.
Dusan Djuric kan bli lagkamrat med "Chippen" och Zetterberg.

Anderlecht jagar Dusan Djuric

ANNONS:
SUNDSVALL. Här gör Dusan Djuric succé.
Framför ögonen på en spion från Anderlecht.
En ung spelare med stor potential säger Glen de Boeck.
Snart kan Dusan vara klubbkamrat med Christian Wilhelmsson och Pär Zetterberg. Supertalangen fick en bit in i andra halvlek bollen på mittplan och levererade en drömpassning till Peter Larsson som prickade in 2–1 för Halmstad. På läktaren blev Glen de Boeck imponerad. Han är assisterande coach i Anderlecht och berättar att klubben haft ögonen på Djuric en tid och sett tre matcher före mötet med Sundsvall. – Vi ska följa honom och se vad han gör. Än är det för tidigt att veta vad som händer, säger Glen de Boeck.

"Jag trivs i Halmstad"

20-åringen briljerade med snabbt spel, fina passningar och en spelförståelse som ibland fick motståndarna i Sundsvall att komma hopplöst efter. Dusan Djuric säger sig dock inte känna till att det satt någon spion på läktaren. – Något sånt har jag inte hört, men det är kul om det är så. Men som läget är så trivs jag bra i Halmstad, säger han. Och tränaren Jan Andersson vill ha honom kvar. – Vi har vant oss med att det sitter ett gäng scouter på våra matcher. Men jag tror att Dusan har några steg kvar att ta först. I år har han mognat och blivit en 26-matchersspelare i allsvenskan.

Ett bra steg

"Chippen" Wilhelmsson rekommenderar dock en flytt till just Anderlecht: – Det är ett bra steg, från allsvenskan till en klubb i en mellanstor liga i Europa som ofta spelar i Champions League. För mig var det helt rätt. Det är lätt att komma in i gänget här, alla är hyggliga och hjälpsamma, och vi är två svenskar som kan hjälpa till vid sidan om, säger "Chippen".
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: