ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Så här kan nya Gamla Ullevi komma att se ut.
Så här kan nya Gamla Ullevi komma att se ut.

"Stoppa rivningen av Gamla Ullevi"

ANNONS:
Tidigare artiklar
Stoppa rivningen av Gamla Ullevi!
Nu kommer mer hård kritik mot den nya fotbollsarenan som planeras i Göteborg.
- Göteborg kan inte tillåta ett nybygge, som från startskottet blir ett kapitalt misslyckande, skriver fotbollsbloggaren Markus Hankins i ett inlägg på Baraben.com.
Göteborgs kommunfullmäktige har beslutat att avsätta 180 miljoner kronor för att bygga en ny fotbollsarena i Göteborg. Markus Hankins, grundare och chefredaktör för en av Sveriges största fotbollsbloggar, Baraben.com, kritiserar nu nybygget och kallar det för ett fiasko. Tidigare har även Anders Almgren, före detta styrelseledamot i supporterklubben Änglarna, varit krtitisk mot bygget. Almgren hoppade enligt inlägget av styrelsen i protest mot att diskussionerna kring arenan fördes bakom stängda dörrar.

Dåligt planerad

"Den arena som nu ligger på ritbordet, är i mina ögon inte tillräckligt bra. Den håller en standard som åtminstone som jag ser det motsvarar en arena byggd på 80-talet", har Almgren tidigare skrivit i en krönika på Svenskafans.com. Enligt Markus Hankins har arenan dåligt planerade entréer in till läktarna, dåliga kioskfaciliteter, inga barer och restauranger. Han vill därför stoppa rivningen av Gamla Ullevi och starta planeringen av arenan från början.

"Agera Göran Johansson"

- Gamla Ullevi ska bytas ut mot en ny och modern arena - en arena som lyfter stadens fotboll och inte sänker den till en undermålig nivå som till och med lilla grannen Borås kan se ner på med sin nybyggda "Borås arena", skriver Hankins på Baraben.com. Han uppmanar Göteborgspampen Göran Johansson att agera och ge fotbollsarenan mer resurser.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: