ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Marcus Ericsson
Foto: Marcus Ericsson

Mjällby presenterar inte "Chippen"

ANNONS:
Årtiondets värvning - eller silly seasons galnaste rykte?
Här är det i alla fall:
I morgon ska Mjällby AIF presentera Christian Wilhelmsson som nyförvärv.
- Det är inte aktuellt just nu. Christian har erbjudande från de bästa klubbarna i Qatar och Dubai, säger agenten Fabio Alho till FotbollsExpressen.se.
Uppgifterna har cirkulerat några dagar, men FotbollsExpressen.se har fått dem dementerade.
På torsdagskvällen, när Mjällby skickade ut en inbjudan till en presskonferens som ska hållas klockan 12.00 i morgon fredag, kom uppgifterna igen.
Men de dementeras fortfarande:
– Det är inte aktuellt. Vi inväntar andra alternativ just nu, men allsvenskan och Mjällby är inte aktuellt än på några år. Men självklart kan han tänka sig att återvända en dag, säger Fabio Alho till FotbollsExpressen.se.

Kan vara två nyförvärv

Även Mjällbys sportchef Thomas Andersson Borstam dementerar ryktena kring Wilhelmsson.
– Jag kan slå fast att det inte är Christian som kommer att presenteras. Han är en spelare som vi både hoppas och tror kommer att spela för Mjällby någon gång i framtiden men vi har ingen möjlighet att värva honom nu. Om vi ska ta hem honom någon gång så måste det beslutet komma från honom själv, säger Andersson Borstam som trots allt har en julklapp att dela ut till fansen.
Enligt uppgifter till FotbollsExpressen.se är det den förre Åtvidabergspelaren Haris Radetinac som är klar för klubben.
– Vi kommer att presentera ett nyförvärv i morgon, minst. Det är möjligt att det blir två men det får vi se. Det är något av de namn som har dryftats här på senare tid, säger Andersson Borstam.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: