ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Hillergren Andreas
Foto: Hillergren Andreas

Magnus Arvidsson borta resten av säsongen

ANNONS:
Sju poäng ifrån kvalplats - nu tvingas Halmstad att avsluta säsongen utan Magnus Arvidsson.
- Jättetråkigt för Magnus som var kraftigt på gång innan skadan, även jättetråkigt för oss som blir av med en av våra mest rutinerade spelare, säger HBK-tränaren Janne Andersson.
I samband med Magnus Arvidssons meniskoperation upptäcktes broskskador i knät. Det innebär att han är borta från spel resten av säsongen. Ett tungt besked för Halmstad som nu måste klara sig utan en av lagets viktigaste spelare. Och även ett jobbigt slag för anfallaren själv vars kontrakt med HBK löper ut efter den pågående säsongen.
 - Vi har tidigare och även efter skadan sagt att vi i höst ska sätta oss ner och diskutera om framtiden, säger Janne Andersson.

Har gjort 13 mål

2006 kom Magnus till Halmstad efter att ha varit proffs i tyska Hansa Rostock. Och sedan den allsvenska coembacken har 35-åringen svarat för 13 mål.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: