ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
James Keene - senast säsongen utlånad till Djurgården. Foto: Henrik Isaksson
James Keene - senast säsongen utlånad till Djurgården. Foto: Henrik Isaksson

Keene i England - kan ha gjort sitt i Elfsborg

ANNONS:
Läs mer

Djurgården ville inte ha honom.

Men Portsmouth kanske vill.

Elfsborgs-anfallaren James Keene provtränar just nu med den engelska klubben.

- Jag har gjort mycket mål, säger 26-åringen om sin provträning i Portsmouth.

Inför säsongen 2012 lånades Elfsborgs-anfallaren James Keene ut till Djurgården. Efter en tämligen tung säsong i Stockholmsklubben tog managern Magnus Pehrsson i november beslutet att inte förnya avtalet med Keene.

Engelsmannen är tillbaka i Elfsborgs stall – men det är långt ifrån klart att de svenska mästarna vill ha kvar sin energiske striker.

- Det känns långt ifrån klart att jag får spela i Elfsborg. (Klubbchefen) Stefan Andreasson har hela tiden varit rak och ärlig mot mig, och som läget är skulle det vara ett bra alternativ att flytta hem, säger James Keene till bt.se.

Tränar med Portsmouth

Hem är England. Det är där Keene för tillfället befinner sig. Den senaste veckan har 26-åringen provtränat med Portsmouth – klubben han tillhörde som ungdomsspelare i början på 2000-talet.

Portsmouth spelar just nu i den engelska tredjedivisionen League 1, och det var managern Guy Whittingam som bjöd in Keene.

- Jag känner honom sedan ungdomsåren och han undrade om jag inte ville komma och träna. Jag kollade med Stefan (Andreasson) först, och det var lugnt, säger Keene.

"Gjort mycket mål"

Veckan i den sydengelska hamnstaden har gått bra.

- Jag har gjort mycket mål, men än så länge handlar det bara om träning. De är 20 spelare och får inte ta in fler i dagsläget, men om det skulle försvinna någon i januari säger de att jag står först på listan av spelare att plocka in.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: