ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Hjalmar Jonsson förlänger sitt kontrakt med Blåvitt. Foto: Carl Sandin
Hjalmar Jonsson förlänger sitt kontrakt med Blåvitt. Foto: Carl Sandin

Jonsson kvar i Blåvitt ytterligare en säsong

ANNONS:
Läs mer

GÖTEBORG. Logi Valgardsson ratades - men en annan isländsk back får stanna i Blåvitt.

Hjalmar Jonsson har skrivit på till 2014.

– Klart det varit ovisst, men det är så fotbollen fungerar. Nu har man fått besked och det är skönt. Jag ville jättegärna stanna, säger 32-åringen.

En rejäl lårskada förstörde merparten av 2012. Men Jonsson hann tillbaka, slog sig direkt in i startelvan - och spelade till sig ett nytt kontrakt. Det blir två nya, blåvita år - nummer tolv och tretton i ordningen (!) - för Hjalmar Jonsson.

"Alltid trivts i Göteborg"

– Annars hade man fått söka sig till nåt annat, men jag är jätteglad att det blev som det blev, säger han. När Erik (Lund) och Mikael (Dyrestam) kommer tillbaks blir konkurrensen hård. Men jag vill givetvis fortsätta spela.

Tretton år i samma klubb, det är ovanligt i dagens fotboll?

– Egentligen tänkte jag inte så mycket när jag flyttade hit. Jag ville bli proffs och tog det som det kom, sen har det bara blivit så här. Jag trivs för jäkla bra i Göteborg och har alltid gjort, säger Hjalmar.

Kan tänka sig att fortsätta

– Klart det hade varit roligt att prova på nåt annat men det har inte blivit så eftersom jag trivts så otroligt bra.

Blir det här karriärens två sista år?

– Nu har jag tänkt ta de här två åren och göra dem så bra som möjligt. Sen får vi helt enkelt se. Är jag hel och frisk och känner att det är kul kan jag tänka mig att fortsätta.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: