ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Lennart Carlsen
Foto: Lennart Carlsen

Helsingborg lånar Carlsén från Inter

ANNONS:
Inters 20-årige svensk Sebastian Carlsén tränar redan med HIF. Nu kan SPORT-Expressen avslöja att klubbarna är överrens om en utlåning säsongen ut.
- Jag tror definitivt att han kommer gå in och vara med och konkurrerar i truppen. Han har sett jättepigg ut på träningarna, säger HIF:s sportchef Jesper Jansson.
Enligt uppgifter till SPORT-Expressen är Inter och Helsingborg överens om en utlåning av Sebastian Carlsén. Den 20-årige mittfältaren som tränat med HIF de senaste veckorna har enligt uppgifter nu kommit överrens med HIF om att stanna hos HIF säsongen ut.
– Vi håller på att slutföra det. Men i och med att jag har varit ute och rest så är det inte riktigt klart ännu, säger Jesper Jansson.
Enligt uppgifter till SPORT-Expressen kommer övergången som förhandlats fram av agenten Martin Klette att presenteras officiellt inom kort och övergångshandlingarna väntas undertecknas inom de närmsta dagarna.
– Vi har en diskussion när det gäller Carlsén, men jag kan inte säga att det är klart i morgon, säger HIF:s ordförande Claes Ohlsson.

Varit lagkapten

Sebastian Carlsén lämnade HIF för Inter som sjuttonåring då han skrev på ett låneavtal med den italienska Serie A-klubben. I maj förra året köptes han loss av Inter och skrev då på ett tvåårsavtal. Några direkt avtryck har Carlsén dock inte hunnit göra. Förutom en träningsmatch med A-laget förra hösten har innermittfältaren mest fått spela med klubbens Primaveralag där han varit lagkapten.
– Det var lite fram och tillbaka när han flyttade. Han var på lån och kom tillbaka. Nu är vi jättespända på att se hur han har utvecklas i Italien. Hur vi kan hjälpa honom och hur han kan hjälpa oss, säger Jansson.

"Hård konkurrens"

Sebastian Carlsén säger följande om HIF:s innermittfält till Helsingborgs Dagblad.
Jag har sett HIF en del i sommar. May Mahlangu och Ardian Gashi är bra och om det löser sig så blir det riktigt hård konkurrens.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: