Per-Mathias Högmos assistent är högaktuell för Djurgården.
Per-Mathias Högmos assistent är högaktuell för Djurgården.

Här är duon som slåss om tränarplatsen i DIF

Publicerad

Här är kandidaterna som slåss om att ta över som ny tränare i Djurgården.

Enligt uppgifter till SportExpressen.se står det just nu mellan Pelle Olsson och Norges assisterande förbundskapten Tor-Ole Skullerud.

I veckan hade Djurgården ett möte med Skullerud.

Djurgårdens IF jobbar just nu hårt för att få klart med en ny tränare och innan nästa vecka kan det bli klart.

Klubben har träffat ett antal kandidater och i veckan hade man ett möte med norrmannen Tor-Ole Skullerud, 43.

Skullerud har tidigare varit förbundskapten för norska U21-landslaget och fick hoppa in som Per-Mathias Högmos assistent under Norges senaste landskamper.

Högmo har också gett goda vitsord till DIF om norrmannen.

Hetaste kandidaterna

Nu är han tillsammans med Per Olsson den hetaste kandidaten till att ta över tränarjobbet i Stockholmsklubben.

SportExpressen.se har tidigare avslöjat att Bosse "Super-Bo" Andersson också är på väg att göra comeback i Djurgården - och i dag blev återkomsten klar enligt dif.se.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida