AnnonsInnehåll från OKQ8

Så lånar du till en bil
– utan kontantinsats

Publicerad

Låna hela summan. Eller bara en liten del.
Nu finns ett nytt lån för alla som planerar att köpa en bil eller något annat fordon – och som inte vill lägga någon kontantinsats.
Så här fungerar det.

Billån utan handpenning, läs mer här! Just nu: Få presentkort på köpet!

Många fordon byter ägare under våren. De flesta som köper en bil, motorcykel, husvagn eller husbil väljer att ta ett lån för att finansiera affären. Dock kräver många vanliga fordonslån att man kan betala en handpenning, det handlar ofta om 20 procent av köpesumman som måste läggas upp kontant. Och här får många problem.

 

Det finns en finansieringslösning för alla som inte kan eller vill lägga några pengar kontant. OKQ8 erbjuder sina kunder att låna upp till 250 000 kronor utan att kräva varken handpenning eller uppläggningsavgifter. Det räcker med att man klarar en vanlig kreditkontroll.

– Det är inte ett vanligt billån utan ett blancolån som kan användas till att finansiera ett fordonsköp. Då behövs ingen handpenning, säger Jonas Öhman, Product Manager på OKQ8 Bank.

 

Hos OKQ8 Bank kan man låna mellan 20 000 och 250 000 kronor. Pengarna blir inte bundna till ditt nya fordon och du bestämmer själv hur lånet ska se ut och hur lång tid du vill ha på dig att betala tillbaka.

– Man behöver inte låna hela summan till sin nya bil. Kanske har man ett kapital som man vill använda sig av eller kanske lånar man bara till mellanskillnaden när man byter sin gamla bil mot en lite finare, säger Jonas Öhman.

 

Ett lån hos OKQ8 Bank kan också användas för att betala handpenningen om man föredrar att nappa på ett finansieringserbjudande hos sin bilhandlare.

– Det finns säkert situationer när man inte har möjlighet att betala handpenningen. Då kan man låna till den av oss, säger Jonas Öhman.

 

Alla som får ett lån godkänt och pengar utbetalda får dessutom en fin bonus från OKQ8 Bank.

– Du får ett presentkort på 500 kronor som gäller för en tankning på någon av våra bemannade stationer. När ditt lån är beviljat och utbetalningen är genomförd skickas presentkortet hem till dig, berättar Jonas Öhman.


Fakta: Så fungerar lånet
Du kan låna mellan 20 000 och 250 000 kronor.
Du behöver inte betala några start- och uppläggningsavgifter.
Lånet kan betalas av på upp till tio år.
Räntorna sätts individuellt.


Läs mer och ansök om billån här!

Till Expressens startsida
HÄLSOLIV

Gå ner i vikt till midsommar – utan att räkna kalorier

– Testa nya hälsoappen Wellie gratis