ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

San Sebastian

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
San Sebastian i spanska Baskien är en gammal kurort med en vacker strandpromenad längs bukten Bahia de la Concha. Vid stranden nedanför solar du, men väntar nog med badet tills solen värmt upp Atlantens vatten i sommar. Stranden ligger ett stenkast från stans mysiga tapasrestauranger. Läget är perfekt, så länge man inte känner på vattentemperaturen.
Resa hit: Flyg Stockholm-Bordeaux från cirka 2 000 kronor (Flynordic). Hyrbil fyra dagar från cirka 1 500 kronor (Holidayautos). Dubbelrum i mellanklasshotell från cirka 650 kronor (Laterooms.com).

Dela med dig!

Har du också varit i Nice? Eller i någon annan stad med bad? Dela med dig av dina TIPS och dina BILDER!
Ett urval av bilderna kommer att publiceras i tidningen nästa lördag. Skicka in bilder av god kvalitet och skriv till information om var de är tagna, samt ditt namn och din hemort så kan de bli publicerade.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: