ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Barbados är ett bra resmål i maj, före regnsäsongen.
Barbados är ett bra resmål i maj, före regnsäsongen.

Romantiska platser i maj och juni

ANNONS:
Jag och min pojkvän tänker åka på en härlig semester i maj-juni 2012 men vi har ingen aning om vart. Vi vill till ett varmt ställe, tänk fina vita stränder och turkost vatten. Ett ställe som man kan slappna av på och uppleva saker. Det får gärna vara romantiskt. Prisfrågan är inget problem och vi är 19 respektive 20 år gamla. Vi vill inte till Turkiet, Grekland eller USA.
/Anna

Svar

Maj–juni är ingen riktigt bra tid för de populära resmålen i Syd- och Sydostasien.
Låt mig i stället föreslå Bali och Lombok i Indonesien. Där är vädret som bäst under den svenska sommaren och ni kan uppleva både drömstränder, intressant kultur och spännande äventyr, som vulkanbestigning.
Ett alternativ, åtminstone om ni lägger resan i maj, är öarna i Karibien. Någon gång i juni brukar regnsäsongen dra i gång, och det är väl knappast vad ni önskar.
Här kan ni öluffa med flyg och båt. Börja exempelvis på Barbados eller Tobago och ta en runda till St Vincent och Grenadinerna (missa inte en seglats med skonaren Friendship Rose till Tobago Cays) och Grenada.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: