ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Hur är Turkietresor?

ANNONS:
Fråga: Jag planerar att åka till Turkiet till hösten med hela familjen för att fira min pappa som fyller 50 år. Har fått prisförslag från ett företag som heter Turkietresor, men vi tycker bland annat att det verkar lite billigt. Har RES något att säga om företaget i fråga?
HELENA

Svar: Charterarrangören Turkietresor har funnits fem år i Norge, men i Sverige är verksamheten ny. Målet är att flyga från Norrköping och Stockholm till de stora resmålen i Turkiet. Den planerade starten i mars är dock uppskjuten till i maj. Företaget har tydlig lågprisprofil och har ställt en garanti på 7,7 miljoner till resegarantinämnden. Det känns tryggt. Dock bör man vara medveten om att det kan bli en del ”inkörningsproblem” under första säsongen med ny personal och ny organisation. Det är mycket som ska klaffa. Vill ni minimera risken att bli missnöjda – det handlar ju om att fira en 50-åring – kan det vara idé att välja en annan arrangör.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: