Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text
Foto: JOEL HOLM/KERSTIN ABRAHAMSSON Foto: JOEL HOLM/KERSTIN ABRAHAMSSON

Trápani - vackra stränder

Annons:
Läs mer om
Längs kustremsan kring hamnstaden Trapani finns några av öns vackraste stränder och naturupplevelser. Norr om staden ligger flera fiskebyar. Fisken serveras ofta med couscous, ett kulinariskt arv från araberna. Tunisien ligger inte längre bort än en natt med färja.

Exportsucéer

I havsbassängerna söder om Trapani utvinns saltet på samma sätt som det har gjort i årtusenden. Den stekande solen används också till en annan exportsuccé. På fälten in mot landet sträcker sig ett av Siciliens största vindistrikt. Här jäser de vita druvorna till det berömda starkvinet Marsala. Många gårdar erbjuder prisvärda övernattningar och serverar mat med egna råvaror.
Den absoluta höjdpunkten är medeltidsstaden Erice som nås med linbana eller en svindlande vacker väg. Det är lätt att förhäxas av havets skönhet och Erices majestätiska klippor, skrev Gudfadern-författaren Mario Puzo.
Annons:
Annons:
MEST LÄSTA ARTIKLAR PÅ ALLT OM RESOR
Annons:
Annons:
Annons:
BLOGG
MEST LÄST I DAG
Annons:
ALLT OM RESOR
Senaste artiklar
ALLT OM RESOR
Annons:
ALLT OM RESOR
MAGASINET
ALLT OM RESOR
Annons:
KONTAKTA OSS
ALLT OM RESOR

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader