ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Fuerteventura

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
Fuerteventura är näst störst i ögruppen, aningen mindre än Teneriffa och ungefär som två tredjedels Gotland. Det bor drygt 30000 invånare här, varav 20000 i den charmlösa huvudstaden Puerto del Rosario. De avrundade vulkantopparnas ö. Och vindsurfarnas.
 •  
 • Vädret på Fuerteventura - Klicka här
 •  
 • Hitta boende på, flygresor till och läsarnas egna berättelser om Fuerteventura - klicka här!

  CORRALEJO

  Kärnan består av en riktig stad med kanarier. Inte långt från playan till krogarna; här är gott att äta middag till svalkande bris och bränningars brus. Färjan till Lanzarote går härifrån, och strax söder om staden ligger den berömda miniöknen. Hit reser: Always, Apollo, Fritidsresor, Ving i kombination med Lanzarote, Ving.

  CALETA DE FUSTE

  En halv getings påslag om man får bo nere vid den härliga lagunen, vakttornet och bebyggelsen kring det runda torget. En halv getings avdrag om man tvingas till den övre delen. Barnvänligt bad i Castillo-lagunen. Hit reser: Apollo.

  COSTA CALMA

  En ny, isolerad semester-urbanizacion vid Kanarieöarnas längsta strand, i stort 27 kilometer sammanhängande sandig playa. Vindsurfarparadis. Hit reser: Apollo.

  JANDIA

  Utpost i söder. Här börjar den långa stranden, med de typiska, runda solborgarna i svart lavasten. Finns ett tyskare ställe utanför Tyskland? Hit reser: Apollo, Ving.

  NUEVO HORIZONTE

  Varför åka hit? Varför över huvud taget skapa en hotellstad just här, där strand saknas och där du kan blunda och ändå räkna starter och landningar på flygplatsen? Hit reser: Always.
  Mejla Skriv ut
  Rätta text- och faktafel
  Anmäl till Pressombudsmannen
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  ANNONS:
  KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
  ANNONS:

  Rapportera textfel

  Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

  Felaktigt mejl
  Du måste fylla i en kommentar: