ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Huber Martina
Foto: Huber Martina

"Känns lite töntigt"

ANNONS:
Lagen tvingar SM-tävlingarna - utomlands.
Något som upprör de svenska stjärnorna.
- Det är inte annat än ren bullshit, säger Jonas "Nebuchad" Danielsson.
På grund av reglerna i Sverige håller Pokerförbundet sitt SM i Estland huvudstad Tallinn, något som upprör de svenska stjärnorna.
- Det är självklart tråkigt att de inte kan hålla ett svenskt mästerskap i Sverige och det är inte annat än ren bullshit. Förhoppningsvis så kan vi ha ett i Sverige i framtiden nu när de åtalade i "Grebbestadsrättegången" blev friade på sätt och vis, säger Jonas "Nebuchad" Danielsson.

"Känns lite töntigt"

Han får medhåll av PokerStarsstjärnan William Thorson, som är en av de största stjärnorna på plats.
- Det känns lite "töntigt" faktiskt. Men samtidigt så har Sverige regler som gör att det måsta vara så här. Dessutom tillhör inte Tallinn mina favoritstäder, men ingen mening att gnälla, bättre att göra det bästa av situationen, och hoppas att det istället blir ett bättre upplägg på SM till framtiden, säger han.
Flera stjärnor har tackat nej till turneringen på grund av att de inte orkat resa till Estland.
Bland dessa finns WSOP-specialisten Stefan Mattsson och Sven Ragnar Åström och Martin Jacobson, som tog en historisk dubbel i WPT Venedig.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: