Annons:
Annons:
Nyheter

16-åringen hittades död efter en bilolycka – då fick polisen en kuslig misstanke

Annons:

I baksätet på den svarta Opeln hittades 16-åriga Megan Bannister död. Bilen hade krockat med en motorcykel, och vid en första anblick verkade allt vara en tragisk bilolycka.

Sedan fick polisen en skrämmande misstanke.

Nu har två män gripits, misstänkta för att ha dödat flickan, rapporterar Sky News.

Annons:

I tisdags skulle Megan Bannister, 16, från Leicester i England ha börjat skriva sina slutprov i skolan. Hennes plan var att bli barnmorska.

Men hon blev bara 16 år gammal. När polisen fick ett larm om en allvarlig trafikolycka i söndags morse ryckte de ut och hittade Megan död i baksätet på en bil som kört rätt in i en motorcykel.

Ganska snabbt fick polismännen en misstanke om att allt inte stod rätt till. De två männen i framsätet på bilen hade inte så svåra skador och det var konstigt att Megan skulle vara tillsammans med dem.

Nu har Jason Burder, 28, och Adam King, 27, gripits misstänkta för att ha dödat Megan. Omständigheterna kring fallet är fortfarande mycket oklara, men polisen misstänker att bilolyckan antingen var planerad för att dölja att de dödat Megan, eller så kraschade de när de var på väg för att göra sig av med kroppen, skriver BBC.

Rättsläkarens undersökning visar att skadorna på Megans kropp inte stämmer överens med det som hände vid bilolyckan, men det råder fortfarande tvivel om hur hon avled.

Männen är därför inte häktade för mord utan för vållande till annans död.

Enligt The Sun hade Megan berättat för sina kompisar att hon skulle träffa en kille i 20-årsåldern för en dejt i lördags, alltså kvällen innan hon hittades död. Hon skulle ha träffat killen på en klubb.

I ett uttalande säger Megans familj:

”Hon var vår vackra, talangfulla, kärleksfulla dotter och syster och våra hjärtan har krossats av hennes död. Tanken på ett liv utan Megan är omöjlig att komma underfund med och vi kan inte uttrycke med ord den överväldigande sorg vi känner efter att ha förlorat henne."

Motorcyklisten som blev påkörd av bilen som Megan hittades i, blev allvarligt skadad och tillståndet för honom är kritiskt.

Annons:
Annons: