ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Mitt kök

ANNONS:
Välkommen till Mitt kök – Expressens nya matmagasin för dig som tycker det är roligt att laga mat. Med nya magasinet Mitt kök får du både matglädje och inspiration till att laga nya rätter – varje vecka.
I premiärnumret är det grillfest där du hittar alla recept du behöver till den första grillningen i trädgården. Du får enkla recept till vardagsmaten men också till lite festligare middagar som får ta lite längre tid.
Det är bästa tiden för sparris nu, och i Mitt kök får du fem recept på härliga sparrisrätter. Gillar du att baka söta saker ska du inte missa de fina kondiskakorna med bland annat choklad och hallon. Hoppas du får en rolig matvecka med Mitt kök!
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: