Lokala nyheter till din iPod

Publicerad
Uppdaterad
Med Expressens podd-tv får du lokala nyhetssändningar levererade direkt till din dator eller mediespelare, varje morgon, helt gratis.
Kolla på Expressens lokala nyheter - som också sänds i tv-kanalen Kanal Lokal - på bussen, tunnelbanan eller var du vill. Allt som behövs är en bärbar mediespelare med videomöjlighet. Till exempel en Ipod av senaste modell. Har du ingen Ipod så kan du få nyhetssändningarna direkt till din dator via till exempel programmet Itunes. Så fort vi lägger ut en nyhetssändning så laddas den automatiskt ner till din dator så att du kan titta på den när du vill. Det finns fyra lokala editioner av Expressens lokala nyheter. Stockholm, Göteborg, Skåne och Östergötland. Prenumerera gratis på en eller flera.

SÅ HÄR GÖR DU

 • Om du redan har programmet Itunes i din dator kan du välja någon av följande sändningar att prenumerare på:
 • Stockholm
 • Göteborg
 • Skåne
 • Östergötland
 • Eller:
 • Välj menyn Avancerat och sen menyvalet "Prenumerera på podcast".
 • I rutan som kommer upp, skriv in adressen till den nyhetssändning du vill prenumerera på.
 • Stockholm: http://expressen.se/rss/video/stockholm Göteborg: http://expressen.se/rss/video/goteborg Skåne: http://expressen.se/rss/video/skane Östergötland: http://expressen.se/rss/video/ostergotland
 • Nu kommer Itunes automatiskt att ladda ner nyhetssändningar varje vardag. Du hittar sändningarna under menyvalet Podcaster i vänsterkanten i Itunes.
 • Frågor, maila gärna podd-tv@expressen.se

  Tack för att du hjälper oss!

  Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

  Stort tack!

  Tack!

  Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

  En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

  Thomas MattssonAnsvarig utgivare

  Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

  Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

  Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

  "Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

  Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


  Till Expressens startsida

  Mest läst i dag