ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Köp succémagasinet ALLT OM BILAR med Expressen

ANNONS:

Nya succémagasinet ALLT OM BILAR har testkört Volvos nya superbil - S60 Polestar Edition - på racerbanan i Falkenberg. Med Polestar som biltrimmare ska Volvo på allvar utmana Audi och BMW om premiumkunderna som gillar snabba bilar.

I nya numret av ALLT OM BILAR presenteras också en exklusiv genomgång av de olika fyrhjulsdriftsystem som finns på den svenska marknaden. Och de populära familjebilarna som drivs med alla hjul jämfört i en tuff testkamp.

I det 100 sidor tjocka magasinet kan du också läsa om de bästa vinterdäcken - både odubbade och dubbade - inför snö- och issäsongen.

Det nya numret av ALLT OM BILAR säljs tillsammans med Expressen/GT/Kvällsposten 9-17 november. Du köper magasinet i din vanliga tidningsbutik. I Stockholm kan du också köpa ALLT OM BILAR-magasinet i din Mekonomen-butik.
 

 

Jan-Erik Berggren, redaktör

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: