ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Handarbete
och pyssel

ANNONS:

Visst är det något alldeles extra att kunna säga: den har jag gjort själv!
Om du vill ge bort något alldeles extra, något hemgjort och unikt då är det hög tid att sätta sig tillrätta i fåtöljen och börja pyssla.
I det här numret av Handarbete & pyssel får du massor av små och stora idéer till fina julklappar, hårda såväl som mjuka.
Varför inte ge bort något annorlunda, som laminerade fina underlägg till matbordet? Du hittar fler tips på vad du kan laminera, som halsband och bokmärken. Har du överblivna bitar av tapeter och papper hemma? Se hur du kan förvandla dem till insynskydd, tavlor eller tidskriftssamlare.
Gamla fina ramar blir ursnygga som anslagstavla eller bricka! Stickat och virkat går alldeles utmärkt att inreda hemmet med.
Hur du gör ditt eget julgranspynt och pyntar hemma både snyggt och personligt hittar du också idéerna till. Stickade och virkade torgvantar, mössor och en fin bolero får du beskrivningar på.
En fin present som du lagt ner lite extra tanke och arbete bakom är väl bland det finaste man ge bort och få i julklapp.
Och om du vill ha en liten utmaning, i det här numret kan du lära dig nålbinda som på vikingatiden!
Ha en riktigt pysslig och god jul!

Säljs i butik 16 till 23 november

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: