ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Sahlin: Jag är lite nervös

ANNONS:
Läs mer
Mona Sahlin är nu på väg till valvakan på Tekniska museét och berättar för Expressen att det nu börjar bli pirrigt.
- Jag skulle ljuga om jag sade något annat än att jag är lite nervös, sade hon innan hon satte sig i bilen.
Det har varit en lång dag för Mona Sahlin som inledde valdagen med att träffa väljare i Bergsjön i Göteborg.
Därefter tog hon flyget till Stockholm och ytterligare ett valmöte i Kista innan hon och familjen åkte till Nacka för att tillsammans rösta i Skuruskolan.
Efter röstningen åkte Mona Sahlin och dottern Ann-Sofie Cox till Socialdemokraternas högkvarter på Sveavägen där de samlade krafterna en stund. Vid 18.45 kom Mona Sahlin ut på gatan för att åka till Socialdemokraternas valvaka på Tekniska muséet i Stockholm. För Expressens Mia Karlsson berättar hon att det nu börjar bli pirrigt.
- Jag skulle ljuga om jag sade annat än att nu är jag lite nervös. Nu går det inte att göra något annat än att bara gå och vänta, och jag längtar till klockan 20, säger Sahlin och syftar då på att de första vallokalsundersökningarna presenteras kring klockan 20.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: