ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Roger Vikström
Foto: Roger Vikström

MP kritiska till alliansens valmanifest

ANNONS:
Läs mer
Miljöpartiets språkrör är kritiska till alliansens valmanifest.
"Det är häpnadsväckande att regeringen inte anser att det behövs någon klimatpolitik för nästa mandatperiod", säger Maria Wetterstrand i en skriftlig kommentar.
"Med de insikter man fått under de senaste åren är förutsättningarna bättre än någonsin att genomföra en skarp klimatpolitik. Om man inte vågar det nu, när ska man då göra det?" fortsätter hon.

Eriksson varnar

Det andra språkröret Peter Eriksson varnar för fortsatta utförsäkringar.
"2006 gick alliansen till val på att minska utanförskapet. Resultatet är att ingen regering i modern tid har ökat utanförskapet mer än den här regeringen. Nu ser vi en högre arbetslöshet med 100 000 fler arbetslösa och trygghetssystem som har urholkats. Får de fortsätta kommer 85 000 människor att ha sparkats ut ur sjukförsäkringen 2014", skriver han i sin kommentar.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: