ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Marie Bengtsson.
Marie Bengtsson.

Marie, 34, måste söka jobb efter operation

ANNONS:
Läs mer
Marie Bengtsson, 34 år, i Uppsala, lider av cystisk fibros, CF, en allvarlig kronisk sjukdom. På måndag kan hon bli utskriven från Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg där hon nyligen genomgått en njurtransplantation. Då måste hon gå direkt till arbetsförmedlingen.
- Det är enda sättet om jag vill ha pengar, försäkringskassan godkände inte min förtidspensionering, säger Marie Bengtsson.
Men att gå till arbetsförmedlingen är något läkarna starkt avråder ifrån.
- De säger att jag inte får vistas i stora folksamlingar på grund av infektionsrisken, så jag har att välja på inga pengar och frisk, eller bli sjuk och få pengar, säger Marie Bengtsson.Rättelse:
Tidigare uppgavs i artikeln att Marie Bengtsson nyligen genomgått en lungtransplantation. Det är en njurtransplantation som hon nyligen genomgått.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: