ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Jessica Hindorff, 28, med sina båda bordercollies Isa och Glima tycker Clare Staples har delvis rätt: Både hundar och män blir lika glada när man kommer hem, säger hon.
Jessica Hindorff, 28, med sina båda bordercollies Isa och Glima tycker Clare Staples har delvis rätt: Både hundar och män blir lika glada när man kommer hem, säger hon.

"Uppfostra din man som din hund"

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
Behandla din man som en hund.
Rådet kommer från författaren Clare Staples.
- Det finns ingen skillnad mellan män och hundar när det handlar om instinkt och beteende.
Clare Staples skaffade sig Mr Big, en grand danois, slukade dressyrböcker och gick på lektioner. Men han var svårtränad och vill inte lyda. När hon gick med honom till parken sprang han efter allt annat än henne. En regnig dag, när hon skrikit sig hes efter honom, fick Clare nog. Hon vände på klacken och började gå hem - ensam.

Mår bra av gränser

- Efter fem minuter hörde jag en hund bredvid mig. Han tittade upp på mig med med sådan ånger och undergivenhet. Sen följde han mig perfekt hela vägen hem, berättar hon för brittiska tidningen Daily Mail. Clare fick en aha-upplevelse och insåg att träningsteknikerna hon använt för hunden är gångbara även för män. - Både hundar och män mår bra av gränser - och det är du som sätter dem. Nyckeln till succé är ändå att ändra ditt eget beteende, så både din man och din hund respekterar dig. Den stora hemligheten är att alltid visa ett gott självförtroende. - Det är oemotståndligt, berusande och attraktivt för både män och hundar. Om du inte har självförtroende - låtsas. - Män och hundar har den otäcka förmågan att kunna lukta sig till rädsla. Om du visar dem det så drar de fördel av det.

Ger ut en bok

Den här månaden kommer Clare Staples ut med boken "Allt jag vet om män har jag lärt mig från min hund". Författarinnan menar inget negativt med sin jämförelse, säger hon. - Det är mina två favoritvarelser på den här planeten och jag hoppas att alltid ha en - eller två - vid min sida. Träning h Hund: Bestäm reglerna tidigt och de blir lättare att hålla. h Man: Gör upp reglerna tidigt. Att han ska ringa när han har lovat, ta med dig till romantiska platser och betala när ni går ut. Visa vad du kräver och belöna honom inte om han inte lär sig det. Rutiner h Hund: När du först skaffar hund kommer han att gnälla varje gång du lämnar honom, men han kommer att vänja sig och uppskatta er tid tillsammans mer. h Man: Ändra inte hela ditt liv för hans skull, ge inte upp vänner eller hobbyer. Ställ aldrig in något för hans skull. Utseende h Hund: Lojalitet, hängivenhet och vilja att göra dig nöjd är viktigare än hans ögonfärg eller hur mjuk päls han har. h Man: Vackra män är aldrig något bra kap. De har sällan humor och personlighet - de två viktigaste kvaliteterna. En fåfäng man tröttnar du snart på. Dåligt uppförande h Hund: Om han beter sig illa - titta honom inte ens i ögonen. Hans lättnad när du väl ger gensvar kommer att få honom att tänka om. h Man: Om han gör något du inte gillar, är respektlös eller nonchalant - dra dig tillbaka. Svara inte på hans telefonsamtal, sms och träffa honom inte. Gammal hund - nya trick h Hund: Om du har skaffat dig en mogen hund, var beredd på att det blir svårare att förändra hans vanor. Du kommer att behöva mycket tålamod och stå på dig. h Man: Äldre män är knepigare, de är mer fast i sina rutiner. Akta dig för män över 40 som aldrig varit gifta eller i allvarliga förhållanden. Men om du får tag i en som är villig att lära kommer han att vara som lera i dina händer. Socialt h Hund: Hundar gillar att skutta i väg och träffa andra hundar, men de blir snart uttråkade och undrar var du är. h Man: Ge honom utrymme. Män hatar att känna sig fångade. Om du ger honom utrymme utan att ifrågasätta kommer han att vilja ha motsatsen.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: