Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text

Tora ska ha fått 12 500 för att berätta

Annons:
Läs mer om
Ett pressmeddelande skickades på lördagskvällen till flera nordiska nyhetsredaktioner. Det uppges komma från Tora Uppstrøm Berg, 21, och hennes familj.
I pressmeddelandet uppges Tora Uppstrøm Berg ha tagit emot 12 500 norska kronor för att berätta om affären med prinsessan Madeleines fästman Jonas Bergström.
Efter avslöjandet om affären mellan norska Tora Uppstrøm Berg och prinsessan Tora Uppstrøm Berg. Madeleines fästman Jonas Bergström i den norska tidningen Se og Hør har 21-åringa norskan gjort sig oanträffbar.
Tora Uppstrøm Berg har uttalat sig i flera medier via vänner, men citaten har varit fåordiga och sällsynta.

"Tora har varit naiv"

Under lördagskvällen fick ett stort antal nordiska tidningar ett pressmeddelande från vad som uppges i meddelandet vara från "Tora och hennes familj".
I pressmeddelandet står bland annat att Tora fick 12 500 norska kronor för att berätta sin historia i april 2009 när saken höll på att läcka ut, bara dagar efter den påstådda otrohetsaffären. I pressmeddelandet, som påstås komma från Toras familj, tillbakavisas att Tora Uppstrøm Berg, eller hennes familj, ska ha tagit emot pengar för att berätta om händelsen den här gången.
Vidare står det: "Tora har varit naiv i förhållande till de förespeglat positiva konsekvenserna. Hon har inte förutsatt de negativa konsekvenserna detta har medfört för henne, hennes familj och hennes nära vänner".
Pressmeddelandet avslutas med en önskan att Tora och hennes familj nu ska lämnas i fred.
Annons:
MEST LÄST I DAG
Annons:
Annons:
Annons:
Senaste nytt
SPORT
Annons:
EXTRA
BLOGG
SPORT
Annons:
NÖJE
Mest läst i dag
Annons:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
Annons:
Annons:
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader