ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Telia lanserar bredbandstelefoni

ANNONS:
Telia satsar på telefoni för bredbandskunderna. För en extra månadsavgift på 80 kronor kan bredbandsinnehavare med Teliaabonnemang för fast telefoni ringa gratis till en annan dator som också är ansluten till den nya tjänsten.
Den som med den nya tjänsten vill ringa från sin dator till fasta telefoner eller mobiltelefoner betalar samma kostnad som från en fast telefon. Den nya tjänsten gäller bara dem som har ett Teliaabonnemang för fast telefoni. Deras bredband kan däremot komma från andra leverantörer än Telia. Den nya tjänsten har förutom månadsavgiften en inträdesavgift på 250 kronor som Telia till en början inte tar ut. - Med bredbandstelefoni flyttar telefonin in i datorn och det gör att våra kunder kan använda sitt bredband ännu bättre, säger Marie Ehrling, vd för Telia Sonera Sverige.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: