"Grattis till min syster Victoria och Daniel" skriver prinsessan på Facebook - och avslöjar samtidigt att hon finns på plats i på sjukhuset för att njuta av familjelyckan. Foto: Patrik C Österberg All Over Pre
"Grattis till min syster Victoria och Daniel" skriver prinsessan på Facebook - och avslöjar samtidigt att hon finns på plats i på sjukhuset för att njuta av familjelyckan. Foto: Patrik C Österberg All Over Pre
Prinsessan Madeleine lägger på onsdagskvällen ut ett meddelande på Facebook där hon gratulerar sin syster till familjens andra barn.
Prinsessan Madeleine lägger på onsdagskvällen ut ett meddelande på Facebook där hon gratulerar sin syster till familjens andra barn.
Foto: Peo Möller
 Foto: Peo Möller

Syskonens stöd till Victoria vid födseln

Publicerad

Här gratulerar prinsessan Madeleine Victoria till födseln.

"Grattis till min syster Victoria och Daniel" skriver prinsessan på Facebook - och avslöjar samtidigt att hon finns på plats i på sjukhuset för att njuta av familjelyckan.

Även prins Carl Philip kom och besökte sin storasyster på BB.

Prinsessan Madeleine lägger på onsdagskvällen ut ett meddelande på Facebook där hon gratulerar sin syster till familjens andra barn.

I och med hälsningen avslöjar prinsessan även att hon själv finns på plats på Karolinska universitetssjukhuset. Hon har nämligen "checkat in" via Facebook.

"Grattis till min syster Victoria och Daniel till deras son!. Han föddes i dag klockan 20.28 här i Stockholm, jag är så glad att vara här!" skriver prinsessan på Facebook.

Expressen lyckades också upptäcka att prins Carl Philip gjort ett besök på Karolinska för att hälsa på Victoria, Daniel och den nye lille prinsen.

Strax efter midnatt sågs han lämna sjukhuset tillsammans med en chaufför. De satte sig sedan i bilen och åkte därifrån.

Carl Philip var glad över besöket och det som skett.

– Så klart det känns underbart, sade han till Aftonbladet innan han klev in i bilen.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida