ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Sven Lindwall
Foto: Sven Lindwall

Sverigedemokraterna stoppas i Värnamo

ANNONS:
JÖNKÖPING. Sverigedemokraterna tänkte ha möte i Värnamo på söndag.
Men nu stoppar Designhotellets ägare deras bokning.
- Vi vill inte ha dem som kunder. De måste bekämpas, vi måste möta deras fula tryne, säger Kåre Johansson till Värnamo Nyheter.
Sverigedemokraterna blev stoppade gång på gång när de i våras ville samlas till kongress. Efter att även blivit portade i Danmark fick man till slut en lokal i Karlskrona.
Nu visar det sig att Sverigedemokraterna planerade ett nytt stormöte - i Värnamo på söndag, skriver Värnamo nyheter.
När Designhotellets ägare fick klart för sig att det var Sd som bokat in sig blev han rasande. - Jag fick spel när jag läste om det. Vi vill inte ha dem som kunder, säger Kåre Johansson till VN.

Uppgav inte patiet

Sverigedemokraternas kontaktperson som gjorde bokningen uppgav aldrig att det var partiet som skulle träffas.
- De är oärligt att inte berätta vad det rör sig om. Om vi hade släppt in dem så hade det varit detsamma som att säga att vi tycker de är okej. Det gör vi inte och därför åkte de ut, säger Kåre Johansson.
Enligt Kåre Johansson är det enda medlet för att bekämpa Sd:s fäste att möta dem i debatt - därför tog han samtidigt kontakt med fullmäktiges ordförande i Värnamo.
- De etablerade politikerna kan inte sitta still läge. De måste bekämpas, vi måste möta dess fula tryne, säger Kåre Johansson till Värnamo Nyheter.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: