Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text

Stort strömavbrott i södra Stockholm

Annons:
STOCKHOLM. Närmare 80 000 av Fortums elkunder i södra Stockholm var utan el på lördagsmorgonen. Fortums montörer arbetade med att lokalisera orsaken.
Fortum fick uppgiften om att nästan 80 000 kunder i södra Stockholm drabbats av strömavbrott klockan 5.43 på lördagsmorgonen. Orsaken till avbrottet var vid 7.30-tiden ännu oklart.

"Stort område"

 Genom omkopplingar räknar elbolaget med att kunderna ska få tillbaka strömmen etappvis. Först vid 9-tiden hoppas Fortum att kunderna ska ha elen tillbaka.
- Det är ett stort område som det gäller och då tar felsökningen tid, uppger Fortums presstjänst.
Avbrottet rörde abonnenter i bland annat Bagarmossen, Bandhagen, Farsta, Gubbängen, Hagsätra, Högdalen, Hökarängen, Rågsved, Stureby, Årsta och Östberga.
Annons:
MEST LÄST I DAG
Annons:
TITTARNAS FAVORIT – MISSA INTE
Annons:
Annons:
Senaste nytt
Annons:
NÖJE
BLOGG
ALLT OM MODE
Annons:
SPORT
ALLT OM BILAR
Annons:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
Annons:
Annons:
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader