ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Svenske plastikkirurgen Per Gunnar Opitz varnar för en effekt av penisförlängningar: Resultatet märks inte vid erektion.
Svenske plastikkirurgen Per Gunnar Opitz varnar för en effekt av penisförlängningar: Resultatet märks inte vid erektion.

Större snopp - en bluff

ANNONS:
Norrmännen betalar gladeligen 60 000 för en längre penis hos Danmarks Doktor snopp.
Men operationerna är en bluff, varnar svenske plastikkirurgen Per Gunnar Opitz.
- Penisen blir bara längre i slakt tillstånd inte vid erektion, säger han.
Före. För 60 000 kronor utlovar Doktor snopp, Jörn Ege, fem centimeter längre snopp i slakt tillstånd och 2,5 vid erektion. I norska tidningen Verdens Gang berättar dansken stolt att han gjort 700 förlängningar senaste tio åren och att norrmännen köar för hans tjänster. Förlängs två till fyra cm Hans svenska motsvarighet har praktik i Malmö. Senaste åtta åren har plastikkirurgen Per Gunnar Opitz gjort 300 penisförlängningar. Men det finns ett stort men med dem: - Snoppen får en förlängning på två till fyra centimeter i slakt tillstånd, och mycket lite vid erektion. Många backar ur när de får höra hur det verkligen ligger till. Efter. Att utlova flera centimeters förlängning vid erektion är bluff, menar Per Gunnar Opitz. Varför vill killar förlänga snoppen? - Många har inga djupare skäl, utan vill bara stoltsera med en stor penis. I vilka sammanhang vill de stoltsera i bastun? - Många vill göra det av sexuella skäl. Andra har omklädningssyndromet, som jag brukar kalla det. De är skygga för att visa sig nakna inför andra män eftersom de har en liten snopp. Enkel operation Operationen, som kostar 30 000 kronor och görs under lokalbedövning, är tämligen enkel. Per Gunnar Opitz gör ett snitt och lossar penisen från blygdbenet. Sedan får patienten dra i snoppen morgon och kväll i ett halvår. Resultatet: en permanent förlängning. Vad är det för risker? - Jag ser inga risker alls, säger Per Gunnar Opitz. Man riskerar inte att bli impotent.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: