ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Patricia Krentcil. Foto: Butterworth / Splash News
Patricia Krentcil. Foto: Butterworth / Splash News

Solariemamman portas från solarier

ANNONS:
Tidigare artiklar

Solariemammans beteende har chockat en hel värld.

Hon blev föremål för ett polisingripande när hon utsatte sin femåriga dotter för lysrören.

Nu har Patricia Krentcil portats från flera lokala solarier, rapporterar TMZ.

Planet Sun Tanning Salon, som driver åtta olika solarier i närheten av Patricia Krentcils hem i New Jersey, har portat henne från samtliga lokaler. De anställda har försetts med bilder på den så kallade solariemamman, så att de kan stoppa henne i entrén.

Flera andra solariekedjor i området har fattat liknande beslut, skriver nöjessajten TMZ.

Samtidigt ska City Tropics Tanning, solariestudion där Patricia Krentcil förmådde sin femåriga dotter att lägga sig under lysrören, bli föremål för en inspektion av hälsovårdsmyndigheterna i New Jersey.

Fallet har väckt stor uppmärksamhet i internationella medier. Det hela började med att dottern, Anna, klagade för skolsjuksköterskan att hon hade ont i huden efter att hon "solat med mamma".

Det ledde till ett polisingripande. Patricia Krentcil ska nu upp i rätten den 4 juni, hon åtalas för att ha utsatt sin dotter för fara.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: