ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Sofia Hellqvist har vikt ut sig i Slitz

ANNONS:
Läs mer
Visa flerVisa färre
Sofia Hellqvist, ursprungligen från Täby, flyttade som femåring till Älvdalen i Dalarna. Där har hon vuxit upp tillsammans med mamma, pappa och två systrar. I gymnasiet gick hon estetisk linje på Vansbro utbildningscenter och som 18-åring flyttade hon till Stockholm. Där tog hon arbete som servitris och modell.

20 år gammal vek hon ut sig i tidningen Slitz som "fröken Älvdalen". Samma år blev hon Miss Slitz, framröstad av tidningens läsare som gav henne en jordskredsseger i tävlingen. Samtidigt som hon var modell åkte hon runt på en del barjobb i Stockholm.

Med Elita Löfblad, känd från "Big Brother". Efter framgångarna med sina utvik handplockades hon till den kontroversiella sexdokusåpan "Paradise hotell" 2005. Där hamnade hon snabbt i bråk med profilerade deltagaren Olinda Borggren. Efter en listig pakt med killarna i såpan lyckades Sofia Hellqvist ta sig till final - men hon lyckades inte vinna tävlingen.

Visar badmode i Expressen Fredag 2005. Foto: Tony Kollberg Samma år som dokusåpan gjorde henne känd i Sverige flyttade hon över Atlanten till New York. Där försörjde hon sig genom att arbeta som servitris. Samtidigt gick hon en utbildning till yogalärare.

Efter yogautbildningen har Sofia Hellqvist startat upp sitt eget yogacenter på Manhattan. I en intervju i Dala-Demokraten i maj förra året avslöjade hon att hennes högsta dröm var att arbeta en tid i Afrika och att hon "siktar alltid väldigt högt i vad jag än gör".
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: