ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
VET HUT, ENGLAND! Expressens Tommy Schönstedt grep i går in och läxade upp brittiska ambassadens Damion Potter för engelsmännens trakasserier av Sven-Göran Eriksson. Mr Potter, gift med svenska Susanna, kröp till korset: Jag gillar faktiskt Svennis.
VET HUT, ENGLAND! Expressens Tommy Schönstedt grep i går in och läxade upp brittiska ambassadens Damion Potter för engelsmännens trakasserier av Sven-Göran Eriksson. Mr Potter, gift med svenska Susanna, kröp till korset: Jag gillar faktiskt Svennis.

SLUTA HÅNA VÅR SVEN!

ANNONS:
FAKTA

STÖD EXPRESSEN
I KAMPEN
Tycker du också att engelsmännen är stygga mot "Svennis" Eriksson? Vad vill du säga för att protestera mot den engelska hatkampanjen? Och vad vill du säga för att trösta Sven-Göran Eriksson? Mejla till svennis@expressen.
se

Tidigare artiklar
Läs mer om
STÖD EXPRESSEN i KAMPEN:
Nu har de gått över gränsen. Nu har vi fått nog. Nu är det krig.
Engelsmännen borde buga djupt och tacka "Svennis" Eriksson.
I stället mobbar och hånar de honom.
Men i går fick de minsann så de teg.
De stockkonservativa engelsmännen har inte förstått vilket geni "Svennis" Eriksson är. De har inte fattat att han gjort ett VM-lag av ett gäng benknäckare på leriga fotbollsplaner. Ett landslag som i går vann sin VM-kvalgrupp efter segern mot Polen. Och han har bäst segerprocent i tävingsmatcher av alla förbundskaptener någonsin i England. "Svennis" är, kort sagt, Englands räddare, värd drottningens medalj, bli adlad och höra folkets jubel.

Hängts med snara

I stället har han hängts med snara i den största tidningen The Sun. Han har jämförts med komikern Benny Hill, han har liknats vid Dracula och Beaker i "Mupparna". Nu är det dags att vi svenskar protesterar. Jag tågar till brittiska ambassaden i Stockholm. Budskapet är enkelt: "Rör inte vår Svennis!" Den anonyma rösten i porttelefonen darrar när han hör allvaret: - Ni är elaka mot Svennis. It's war now, nu är det krig. Skicka ut ambassadören Anthony Cary, please, och det snabbt. Ambassadören fegar uppenbarligen och skickar sin pressattaché Damion Potter, fast det borde ha varit försvarsattachén. - Som gift med en svenska gillar jag "Svennis" och håller på laget. Jag gillar "Svennis" väldigt mycket, säger Damion Potter och poängterar att han och Susanna från Jönköping bytte ringar i London samma dag som Sverige och England spelade 1-1 den 10 september 2001 och att han därför kan tacka "Svennis" för ett vackert minne. Engelsk press har gjort sitt bästa för att göra sin förbundskapten till åtlöje - nu ska England få igen.

Nordirland

Men varför är ni så elaka - han borde vara er hjälte? - Jovisst, vi hade en popskiva med låten "Sven, Sven, Sven" som låg högt på listan. Och många engelsmän har gillat honom och gillar honom. Men engelsmän tycker inte om att förlora mot Nordirland. Säg nu som det är: "Svennis är er hjälte!" - Nej, jag säger att "Svennis" är en hjälte om vi vinner VM.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
ANNONS:
ANNONS:
MEST LÄST I DAG
ANNONS:
TITTARNAS FAVORIT - MISSA INTE
ANNONS:

Shirin, 17, blir sjuk vid varje explosion

Flickan trängs med 50-tal kvinnor på 35 kvadrat i Gaza "Jag har ont i hela kroppen. Så fort jag hör en explosion drabbas jag av det."

SAS stoppar flygningar till Israel

Många flygbolag slutar trafikera Tel Aviv Alla amerikanska bolag stoppas.

Tyskar dödade i Gaza Totalt 13 personer dog i explosionen i centrala Gaza City.

Hamas: Vi har tagit en israelisk soldat Många fruktar hämndaktion.

87 palestinier och 13 israeliska soldater dödade i dag Totalt över 400.

Boråsaren Naomi, 39, om rädslan i Tel Aviv Söker skydd när bomblarmet ljuder.

ANNONS:
ANNONS:
Senaste nytt
ANNONS:
NÖJE
SPORT
ANNONS:
BLOGG
Mest läst i dag
ANNONS:
ALLT OM BILAR
FÖR DIG MED SURFPLATTA
SILLY SEASON - SENASTE NYTT
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader