ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Skräckhuset i Ohio var fullt av hänglås

ANNONS:
Läs mer om De kidnappade flickorna i Ohio, Cleveland
Visa flerVisa färre

De första bilderna - som publiceras av Daily Mail - inifrån skräckhuset i Cleveland visar att delar av huset var avspärrade.

Sonen till den misstänkta Ariel Castro berättar att pappan hade hänglås på dörrarna till källare, vind och garage.

– Vi inte fick gå dit, säger sonen till Daily Mail.

Daily Mail publicerar nu exklusiva bilder inifrån huset på Seymour Avenue 2207.

Där syns hänglås på dörrarna som den misstänkte Ariel Castro ska ha satt upp. Familjemedlemmarna ska aldrig ha fått gå in i källaren, vinden och garaget, säger sonen Anthony i en intervju med tidningen.

– Om det stämmer att han tog henne fången (Amanda Berry, Expressens anmärkning) och tvingade henne att ha sex med honom, föda hans barn, hålla henne gömd och borta från dagsljus, så tog han verkligen de här flickornas liv, säger han.

Anthony Castro säger också att hans far var våldsam och kontrollerande. 1993 ska fadern nästan ha slagit ihjäl mamman medan hon återhämtade sig från en hjärnoperation. Mamman gick bort förra året.

Systern: Han är skyldig

Själv säger Anthony att han varit helt ovetandes om att det kan ha funnits personer gömda i huset.

Men efter att ha pratat med andra familjemedlemmar ska flera ha uppgett att Ariel Castro är kapabel att kidnappa och hålla kvinnor fångade. Hans syster ska enligt Anthony vara övertygad om att pappan är skyldig.

– De är alla fullkomligt rasande, säger han till Daily Mail.

För tre veckor sedan frågade Ariel Castro sin son om han trodde att polisen någonsin skulle hitta ett av offren. När han svarade nej sa pappan:

– Jasså? Tror du det?, skriver brittiska tidningen Daily Mail som talat med sonen.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: