Skönhetstips och prylar

Allt om inre och yttre hälsa.

Sajten för alla vinnare

Här delas det ut superbonusar.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Storlek på text:
Skriv ut text
Mohammed Merah var förbjuden att flyga till USA. Foto: Reuters Mohammed Merah var förbjuden att flyga till USA. Foto: Reuters

Seriemördaren fanns på USA:s terrorlista

Annons:
Läs mer om

Mohammed Merah fanns på en av USA:s terrorlistor.

Nu berättar en person landets militära anti-terrornätverk att seriemördaren var förbjuden att flyga till USA, uppger nyhetsbyrån AP.

En person inom USA:s militära anti-terrornätverk, som är anonym med hänsyn till den sekretess som finns kring hans arbetsuppgifter, berättar nu för nyhetsvyrån AP att Mohammed Merah fanns med på en av landets listor över misstänkta terrorister.

Tusentals personer

Merah har funnits på listan sedan 2010, och var sedan dess förbjuden att flyga till USA. Listan innehåller namn på tusentals personer som är kända eller misstänkta terrorister, dock har den amerikanska polisen mycket lite information om de flesta av dem.

Annons:
MEST LÄST I DAG
Annons:
Annons:
Annons:
Senaste nytt
NÖJE
Annons:
SPORT
BLOGG
MITT KÖK
Annons:
MITT KÖK
ALLT OM BILAR
Annons:
REBECCA STELLA SIMONSSONS BLOGG
Annons:
Annons:
Annons:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar:
Ajax loader