ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Tatyana Makeyeva
Foto: Tatyana Makeyeva

"Säkerheten är fortfarande usel"

ANNONS:
Läs mer
Säkerheten skulle höjas efter terrordådet på Domodedovo-flygpatsen.
Men dagen efter är kontrollerna bristfälliga: det går att smita undan metalldetektorerna och trots att det piper görs inga kontroller.
- Jag vill påstås att det är usel säkerhet fortfarande på Domodedovo-flygplatsen, säger TV4:s Stefan Nieminen till Ekot.
35 personer dödades i attentatet på Domodedovo i Moskva.
Flygplatsen har tidigare fått kritik för bristande säkerhet och efter attacken gick ryska myndigheter omedelbart ut och meddelade att man höjt säkerheten på ryska flygplatser och andra viktiga transportnav.

Studerade säkerhetskontroller

Men dagen efter dådet är bristerna fortfarande stora på attentatsplatsen.
Personer som vill gå in i flygplatsbyggnaden måste gå igenom metalldetektorer, men kontrollen som görs får kritik av TV4:s korrespondent Stefan Nieminen som besökt flygplatsen.
– Vi stod och studerade säkerhetskontrollen och såg hur folk kunde gå igenom metallbågarna och det pep, men man gjorde inga närmare kontroller. Det fanns även vägar runt säkerhetskontrollerna, säger Stefan Nieminen till Ekot och konstaterar:
– Jag vill påstås att det är usel säkerhet fortfarande på Domodedovo-flygplatsen.
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: